Michel Kft.

Tel: +36-30/222-1439 E-mail: pastellihungary@gmail.com

Kezdőlap / Kiegészítők

Kiegészítők

Munkaruhák az idők során

 

A ruházat kialakulása kezdetben azt a célt szolgálta, hogy az emberek védjék magukat a külső behatásoktól, hiszen alapvető igényünk, hogy óvjuk testi épségünket és egészségünket. Ám a védelem hosszú időn át nem volt szempont a munkaadók számára, nem érezték szükségesnek a munkaruházatot.

Amikor konkrétan megjelent a mai értelemben vett munka fogalma, elkezdték különválasztani az otthoni ruhát és a munkaruhát. Különösen azoknak nem lehetett ugyanazt a ruhát hordani a munkához, akik piszkos környezetben végezték feladataikat, például a bányászok. Ugyanakkor érvényes volt az ellenkezője is; az átlagnál nagyobb tisztaságot igénylő tevékenységek is munkaruha viseletét követelték meg, mint például egészségügyi munkaruháét.

Napjainkban már minden szakma, sőt munkakör képviselői egyedi munkaruházatot viselnek a környezetnek és használt eszközöknek megfelelően, gyakran testrészre specifikálva.

Amennyiben Ön is megbízható forrásból szeretné beszerezni a munkavégzéshez szükséges ruházati cikkeket, válogasson munkaruházat webáruházunk kínálatából!

Lista
Rács
Oldalanként:
Rendezés:
Bandana
Bandana

Hátul kötős műtőskendő.Női (M-es) és férfi (XL-es) fejformára gyártják. ..

Bandana Crystal
Bandana Crystal

Hátul kötős műtőskendő.Női (M-es) és férfi (XL-es) fejformára gyártják. ..

Berretto
Berretto

Hátul kötős műtőssapka, amely 5-ös kiszerelésben kapható. (Egy csomagban 5 azonos színű sapka tal..