Michel Kft.

Tel: +36-30/222-1439 E-mail: pastellihungary@gmail.com

Kezdőlap / Lábbelik

Lábbelik

Munkavédelmi lábbelik: egészség, kényelem, divat

LábbelikKöztudott, hogy az ülőmunka hosszú távon negatív hatással van a gerincre, hátfájdalmat és rossz tartást okoz. Ugyanez igaz azokra a munkakörökre is, ahol folyton talpon, mozgásban kell lenni egész nap. Ha nem megfelelő lábbeliben tesszük ezt, akkor a lábunk sínyli meg a fokozott igénybevételt.

A minőségi egészségügyi munkaruházathoz a munkacipő is hozzátartozik. Valljuk be, nem könnyű ilyet találni, sokan megelégednek a silány megoldásokkal is, pedig egy tartósabb és jobb minőségű cipővel mindenki jól jár.

Nem elég, hogy a munkacipő esztétikus, ennél sokkal többet kell tudnia! A kényelem is csak fél siker, fontos, hogy ne okozzon maradandó károkat a lábnak. Bütyök, kalapácsujj, tyúkszem, bőrkeményedés vagy lúdtalp, ezeknek a problémáknak nem tesz jót egy kényelmetlen lábbeli.

Az általunk gyártott és forgalmazott lábbelik egytől egyig kényelmes járást biztosítanak egész nap és óvják a lábat. Cipőink mind kiváló alapanyagokból készültek, így könnyűek, strapabíróak és olyan, mintha személyre szabottak lennének.

Rendeljen minőségi férfi és női munkaruhát, lábbelit webshopunkból!

 

Megtetszett valamelyik cipő? Rendelje meg nálunk!

 

 

A minőségi munkaruházat elhanyagolhatatlan része: A cipő

Az, hogy milyen munkaruházatot viselünk, nem is gondolnánk, de nagyban hozzájárul mindennapos hangulatunkhoz. Számos olyan hivatás van, ami kifejezetten állva végzendő, és az általános tevékenységet nem adnak túl nagy teret az üléshez. Ilyenkor fontos, hogy a feladatnak megfelelő lábbelit viseljünk.

Sokan dolgozunk az egészségügyben, ezzel rengeteg időt töltünk állva, sétálva, futva, tehát mindenhogy, csak nem ülve. Az egészségügyi munkaruhák elhanyagolhatatlan eleme a cipő, hiszen hosszú távon kellemetlen, ha nem megfelelő lábbelit viselünk. Fontos, hogy az adott darab megemelje a sarkat, hiszen így valamennyire elosztja a terhelést, ami az ízületeinket és csontjainkat éri, továbbá így a járás sem annyira megterhelő. Az egészségügyi munkaruhák ezen csoportjánál továbbá kritérium, hogy megfelelően szellőzzenek, és a talp kialakításuk is a hosszú igénybevételre legyen tervezve.

Ha minőségi egészségügyi munkaruhákra van szüksége, válasszon minket! Lábbelijeink között biztosan megtalálja azt a darabot, melyet még hosszú évekig nagy megelégedettséggel fog használni a munkahelyén!

Lista
Rács
Oldalanként:
Rendezés:
FLAG DONNA
FLAG DONNA

Kézzel varrott, kívül-belül borjú bőr női papucs. ..

Illetas freedom

Uniszex nadrág elasztikus anyagból ..

Sumatra
Sumatra

..