Michel Kft.

Tel: +36-30/222-1439 E-mail: pastellihungary@gmail.com

Kezdőlap / Alapanyagokról

Alapanyagokról

A Pastelli temékeket 100%-ban egyiptomi pamutból, különleges eljárással szövik Olaszországban. Ez az alapanyag formatartó, kellemes viseletet nyújt viselőinek. Bizonyítottan ellenállóbb a húzóerővel szemben, mint ezen a területen forgalomban lévő más termékek. Szinező anyagai az európai szabványoknak megfelelően kerülnek felhasználásra. A gyártás során különösen figyelünk a környezet megóvására, tiszteletben tartjuk a szennyező melléktermékek kibocsátására vonatkozó normákat. 

 

Különböző vastagságot használunk a termékek gyártásánál, figyelembe véve a funkciót és a stílust. Egyes termékeinket többféle minőségben is kínáljuk.

 

Gabardine alapanyagból készülnek köpenyeink , némely nadrágunk és a legújabb kedvencek, a dzsekiszerű hosszúujjas felsőink. 60 Celsius fokon mosható, autoklávozható, szárítógép használata nem megengedett.

 

Levantine minőségben készül a legtöbb termékünk. Puha, könnyű és mégis rendkívül tartós. Ideális viselet minden évszakban. 40 Celsius fokon mosható, autoklávozható, szárítógép használata nem megengedett.

 

Crystal minőség fogásra vetekszik a szatén puhaságával, selymességével. Elegáns, igazán különleges termék a végeredmény. 30 Celsius fokon mosható, autoklávozható, szárítógép használata nem megengedett.