Michel Kft.

Tel: +36-30/222-1439 E-mail: pastellihungary@gmail.com

Kezdőlap / Cégünkről

Cégünkről

A Pamich Család 1929-ben alapította szabóságát, amely Pastelli néven 1978-ban kezdett el -először fogorvosoknak, majd egyre szélesebb körben- kizárólag minőségi egészségügyi öltözékeket gyártani.


A cég filozófiája, hogy vevőinek magas színvonalú munkaruházatot biztosítson, amely 100%-ban a legjobb minőségű egyiptomi pamutból készül, ötvözi az olasz divattervezők munkáját a megbízható minőséggel és a kellemes viselettel. Célunk figyelembe venni ruháink viselőinek munkakörét, személyiségét. A kényelem és csinosság mellett nagy hangsúlyt helyezünk a színekre, aminek pozitív hatását orvosok és betegek egyaránt tapasztalják.

A Pastelli márka ma már a minőség szinonimája.

 A tervezéstől kezdve, a szabáson át és a végső minőség ellenőrzésig minden munkafázist a cég telephelyén Olaszországban végeznek. A gyártás során nagy hangsúlyt fektetünk az emberek és a környezet kapcsolatára. Gyárunk kizárólag a környezettudatos fenntartható folyamatok szigorú betartása mellett látja el feladatát. Nem használ adalék-és színezőanyagokat, amelyek károsak az egészségre és a környezetre, és megfelel a legszigorúbb előírásoknak a szennyvíz kezelése és a kibocsátás, valamint energia fogyasztás optimalizálása területén is.

 

A Pastelli cég közel 600 különböző modellt készít, a stílusok és színek figyelembevételével.   Több, mint 50 országban képviselteti magát az egészségügyi- és szépségpiacon. Ezt a küldetést Magyarországon 2003 óta cégünk a Michel Kft látja el. 

Mára ruháinkat, cipőinket fogorvosok, gyógyszerészek, orvosok, nővérek , a szépségiparban dolgozók szívesen és megelégedéssel viselik , hisz aki egyszer megtapasztalja a Pastelli minőséget, állandó vásárlónkká válik- ez a mi igazi referenciánk!

 

Kényelmes és profi munkaruhák tárháza

A munkaruházat biztosítását törvény szabályozza. A Munka Törvénykönyvében részletes leírást találni az öltözék, felszerelés tekintetében is. Az egészségügyi előírások ruházat terén bizony szigorúak, azonban ez érthető is.

 

Az egészségügyben dolgozók számára fontos a kényelmes és higiénikus, profi munkaruházat viselése. Ez azért fontos, mert a fél megoldások nem felelnek meg sem az előírásoknak, sem a biztonságnak, mint egy professzionális munkaruházat. A minőség a és a hiánytalan viselet kiemelkedő fontossággal bír.

 

A megfelelő munkaruházat kellemes érzéssel tölti el viselőjét. Olyan ruházatot válasszon magának, ami kényelmes: ne legyen túl szűk, de túl bő sem. Kialakításuknak megfelelően a praktikumot és a komfortot helyezzük előtérbe. Színben, kialakításban, az adott szakma egyedi igényeihez alkalmazkodik a jó munkaruha, így biztonságosan és kényelmesen végezheti munkáját.

 

Ne érezze úgy, hogy kényszerből kell hordania a munkaruhát, érezze jól magát benne!

 

Tekintse meg munkaruházat webáruházunk óriási kínálatát, és válogasson kiváló termékeink közül!

 

Ha nem mindegy a minőség

A munkaruha az évszázadok során hatalmas változásokon ment keresztül, mindig az adott kor igényeihez szabva. Mára elértünk ahhoz a ponthoz, ahol már nem csak a funkció, hanem a megjelenés terén is természetes, hogy elvárásokat állítunk a munkaruházat irányába, nem megfeledkezve persze a magas színvonalról sem.

 

A minőségi munkaruházat lehetővé teszi, hogy a munkavégzés még biztonságosabb legyen, és kényelmesen érezzék magunkat a munkavállalók az öltözékükben. Ha mindemellett a választásnál odafigyel még a változatos színekre is, esetleg választási lehetőséget biztosít a dolgozóknak, az a munkamorálra is pozitív hatással van.

 

A nálunk kapható munkaruházati termékek egyiptomi pamut felhasználásával készültek, aminek köszönhetően rendkívül tartós darabokról van szó. Színválasztékunk is jelentős, így lehetőség van az igény szerinti válogatásra, akár 30 különböző szín közül!

 

Tekintse meg Ön is termékkínálatunkat, és rendeljen tőlünk bizalommal, ha fontos a minőség! Munkaruházati termékeink minden bizonnyal elnyerik majd a tetszését!