Michel Kft.

Tel: +36-30/222-1439 E-mail: pastellihungary@gmail.com

Kezdőlap / Adatvédelem

Adatvédelem

Adatvédelem

 

Az Ügyfél által a rendelési folyamat során megadott adatokat a Michel Divatáru Kereskedelmi Kft (továbbiakban: Michel Kft ) kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása céljából tárolja, kivéve ha a regisztráció során vagy bármikor azt követően hozzájárulását adta, hogy részére elektronikus vagy postai úton marketing információt küldjünk. Adatait harmadik fél részére csak a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként közreműködő partnereinknek (pl. futárszolgálat) továbbítjuk. Partnereink az így kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak felhasználni, tárolni, illetve továbbadni.

 

A Michel Kft. a Vásárló kérésére a Michel Kft. által kezelt személyes adataival kapcsolatban tájékoztatást ad, illetve azokat a Vásárló kérésére módosítja.

 

A felhasználó saját személyes adatainak törlési igényét elektronikus levélben a pastellihungary@yahoo.com címre kell eljuttatni. A Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat.

 

Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. valamint a 2001.évi CVIII., az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról rendelkező törvénynek megfelelően járunk el.